Kate Ellis: Η σέξι υπουργός είπε όχι σε γυμνή φωτογράφιση
Από: vanessa
Δημοσιεύτηκε: Σαβ 22 Νοε, 2008
Εκτύπωση
Στείλτο σε ένα φίλο
Εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης, με αντίκτυπο σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, η υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Αυστραλίας, Κέϊτ Έλις αρνήθηκε 30.000 δολάρια για μια τόση δα γυμνή φωτογράφηση.
Το Zoo Weekly, γνωστό αντρικό περιοδικό,της πρόσφερε το ποσό αυτό για να δεχτεί να να φωτογραφηθεί γυμνή.
Η Κέϊτ Έλις όμως απέρριψε πρόταση, προφανώς για προσωπικούς λόγους ιδιωτικότητας και γούστου.
Ο κ.Πολ Μεριλ, εκδότης του περιοδικού δήλωσε "Λυπούμαστε για την άρνησή της. Θα τόνωνε το ηθικό των ψηφοφόρων σ' αυτή την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης".
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κ. Μεριλ πάντως δε παρέλειψε να τονίσει ότι το περιοδικό θα ξεκινήσει καμπάνια για να την κάνει την επόμενη πρωθυπουργό της χώρας.
Η 31χρονη Έλις, η οποία είναι η πιο νέα υπουργός της Αυστραλίας, έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι βουλευτής από τους συναδέλφους της.
Βανεσσα Κανελη
Ανάγνωση σχολίων (1)
vanessa - Σαβ 22 Νοε, 2008
...MEGA...ANT1....SKAI....STAR....??
Που να συνεχισω την καριερα μου ??
Λυπάμαι, μόνο τα μέλη μας μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο!