|
| :: Fatsimare.net |
Όλα για το χρήμα! Βαριά καμπάνα για τη "Στιγμή της αλήθειας" αλλά οι παίκτες... στο έργο τους!!! Από: fatsimare Δημοσιεύτηκε: Πεμ 4 Δεκ, 2008
Εκτύπωση Στείλτο σε ένα φίλο
Όσο κι αν ήθελαν να το αποφύγουν, τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο λόγος για τους συντελεστές και την παρουσιάστρια της εκπομπής "Στιγμή της Αλήθειας" ή όπως ευρέως λέγεται Στιγμή της ξεφτύλας.
Το πρόστιμο που επιβλήθηκε από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ... 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, το παιχνίδι προσβάλλει την προσωπικότητα των παικτών. Από τη μεριά του το κανάλι υποστήριξε ότι οι παίκτες λαμβάνουν μέρος οικειοθελώς και γνωρίζουν ότι οι ερωτήσεις θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και κάποιες φορές καταστροφικές και για τους ίδιους αλλά και τις σχέσεις τους.
Τη δόξα πολλοί εμίσησαν. Το χρήμα... ουδείς!!!
Ανάγνωση σχολίων (0) |
|
|
Λυπάμαι, μόνο τα μέλη μας μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο!