ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
 
Αλλαγή εμφάνισης Αρχική Ενημέρωση Πολιτισμός - Τέχνες

:: Επικαιρότητα
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητισμός
Οικονομία
Επιστήμη - Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Σχέσεις - Άνθρωπος
Υγεία
Lifestyle
Πολιτισμός - Τέχνες
Περιβάλλον - Οικολογία
Παράξενα όμως ...αληθινά
Τα νέα της περιφέρειας

:: Επιλογές Ενότητας
Μουσική
Κινηματογράφος
Θέατρο
Λογοτεχνία
Special Events

::
Ενημέρωση
Blogs
Clubs
Wallpapers
Γεγονότα
Music
Αγγελίες
Δημοψηφίσματα
Fun
MyGallery
Fifas Kitchen
Επικοινωνία
Χρήσιμα

:: Μαρία Βουτσινά

Ν. 3 best seller
στον Παπασωτηρίου
από το πρώτο εικοσαήμερο

Παραμύθια για δίαιτες
και άλλα...
Μαρία Βουτσινά


:: Σ ο φ ο λ ο γ ί ε ς ...

«Ποτέ μην εκφράζεσαι καθαρότερα απ'ότι μπορείς να σκεφτείς». Niels Bohr


:: Fatsimare.net







:: Εφημερίδες

:: Α τ ά κ ε ς ...

H Δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να πεις αυτό που σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν δεν είσαι σε θέση να σκέφτεσαι!


:: Fatsimare.net
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη Eurovision. Η διοργάνωση σε... αριθμούς!
Από: fatsimare
Δημοσιεύτηκε: Σαβ 17 Μαι, 2008
Εκτύπωση    Στείλτο σε ένα φίλο

EUROVISION

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη Eurovision.   Η διοργάνωση σε... αριθμούς! Σε Eurovision ρυθμούς κινείται το Βελιγράδι αλλά και οι "λάτρεις" της διοργάνωσης, την ώρα που οι προετοιμασίες για τον 53ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού είναι πυρετώδεις.

Η Αλεξάνδρα Μπούτσιτς, υπεύθυνη Τύπου της κρατικής τηλεόρασης της Σερβίας, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πορεία των προετοιμασιών και αποκάλυψε πως η σκηνή που θα φιλοξενήσει το φετινό 53ο διαγωνισμό, θα "υποστηρίξει" δύο διαφορετικές εικόνες: στον πρώτο ημιτελικό θα προβληθεί η εικόνα της ίδιας της πόλης και στο δεύτερο το υδάτινο στοιχείο αυτής, ενώ στον τελικό, τα δύο αυτά στοιχεία θα ενωθούν, αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σερβικής πρωτεύουσας.

Το Βελιγράδι -διευκρίνισε η κα Μπούτσιτς- είναι μια πόλη όπου συναντώνται δύο μεγάλοι ποταμοί της Ευρώπης, ο Δούναβης και ο Σάβας, και η βασική ιδέα είναι να παρουσιαστεί στη σκηνή αυτή η ένωση των δύο ποταμών.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη Eurovision.   Η διοργάνωση σε... αριθμούς! Την τηλεοπτική κάλυψη θα αναλάβουν 20 κάμερες υπό την εποπτεία του Σβεν Στογιάνοβιτς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το 2005 τη Eurovision του Κιέβου.

Η κα Μπούτσιτς αναφέρθηκε και σε μια ακόμη ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης, στη διοργάνωση δηλαδή δύο ημιτελικών πριν από το μεγάλο τελικό, ενώ για πρώτη φορά, στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν το Σαν Μαρίνο και το Αζερμπαϊτζάν, ανεβάζοντας στις 43 τις υποψηφιότητες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Eurovision.

Η διοργάνωση σε... αριθμούς!

Η διοργάνωση του Βελιγραδίου είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του θεσμού και θα διεξαχθεί με ένα νέο σύστημα, βάσει του οποίου του μεγάλου τελικού θα προηγηθούν δύο ημιτελικοί, στις 20 και στις 22 Μαΐου. Το Βελιγράδι θα υποδεχθεί εκπροσώπους 43 χωρών για το διαγωνισμό της Eurovision.

Η σειρά με την οποία τα υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν στους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2008 είναι η εξής:

Πρώτος ημιτελικός (20 Μαΐου): 1.Μαυροβούνιο 2.Ισραήλ 3.Εσθονία 4.Μολδαβία 5.Σαν Μαρίνο 6.Βέλγιο 7.Αζερμπαϊτζάν 8.Σλοβενία 9.Νορβηγία 10.Πολωνία 11.Ιρλανδία 12.Ανδόρα 13.Βοσνία - Ερζεγοβίνη 14.Αρμενία 15.Ολλανδία 16.Φινλανδία 17.Ρουμανία 18.Ρωσία 19.Ελλάδα.
Δεύτερος Ημιτελικός (22 Μαΐου): 1.Ισλανδία 2.Σουηδία 3.Τουρκία 4.Ουκρανία 5.Λιθουανία 6.Αλβανία 7.Ελβετία 8.Τσεχία 9.Λευκορωσία 10.Λετονία 11.Κροατία 12.Βουλγαρία 13.Δανία 14.Γεωργία
15.Ουγγαρία 16.Μάλτα 17.Κύπρος 18.ΠΓΔΜ 19.Πορτογαλία.

Η σειρά με την οποία θα δώσουν οι 43 χώρες τις βαθμολογίες τους στον τελικό είναι: Βρετανία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία, Γερμανία, Εσθονία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βέλγιο, Σαν Μαρίνο, Λετονία, Βουλγαρία, Σερβία, Ισραήλ, Κύπρος, Μολδαβία, Ισλανδία, Γαλλία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ανδόρα, Πολωνία, Σλοβενία, Αρμενία, Τσεχία, Ισπανία, Ολλανδία, Τουρκία, Μάλτα, Ιρλανδία, Ελβετία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Φινλανδία, Κροατία, Σουηδία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Ρωσία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Δανία.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη Eurovision.   Η διοργάνωση σε... αριθμούς! Παρουσιαστές των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision του Βελιγραδίου θα είναι η Γιοβάνα Γιάνκοβιτς και ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς.

Η Γιοβάνα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή της κρατικής σερβικής τηλεόρασης και έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση ζωντανών προγραμμάτων. Ο Ζέλικο το 2004 εκπροσώπησε στο διαγωνισμό τη Σερβία-Μαυροβούνιο με το τραγούδι "Lane Moje" και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Επίσης, έχει συνθέσει τη φετινή συμμετοχή της Σερβίας "Oro", που θα ερμηνεύσει η Γελένα Τομάσεβιτς.

Μερικές από τις φετινές ενορχηστρώσεις ξεχωρίζουν, καθώς ξεφεύγουν από το στιλ του διαγωνισμού, ενώ χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης είναι πως οι περισσότερες χώρες επέλεξαν να τραγουδήσουν στη γλώσσα τους.

Συνολικά, 20 γλώσσες θα ακουστούν στο διαγωνισμό της Eurovision στο Βελιγράδι και μια από αυτές ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας (πρόκειται για τη συμμετοχή του Βελγίου).


Ανάγνωση σχολίων (0)

:: Σε τίτλους
Θρίαμβος Χάμιλτον στο βρετανικό Grand Prix της Formula 1 (Αθλητισμός)

Συνταξιούχος αστυνομικός με χασισοφυτεία και εκρηκτικά στην Κυπαρισσία (Τα νέα της περιφέρειας)

Διακήρυξη ευρωεκλογών από το ΚΚΕ (Ελλάδα)

ΟΠΕΚ: Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θα συνεχιστεί (Οικονομία)

Πύρινα μέτωπα και κονδύλια για την πυρόσβεση (Ελλάδα)

Σύλληψη εφήβων για τη δολοφονία 16χρονου στο Λονδίνο (Κόσμος)

Eκτός κοινοτικών επιδοτήσεων κινδυνεύει να βρεθεί ένας στους τέσσερις αγρότες (Οικονομία)

Made in Athens... (Πολιτισμός - Τέχνες)

Εκπληκτος ο Ομπάμα με τον αντίκτυπο των δηλώσεων του περί Ιράκ (Κόσμος)

Εντοπίστηκε η σορός του "ιπτάμενου ιερέα" (Κόσμος)

:: My Video


World Peace

MyVideo


:: Guide-Online.gr
VITAFILS - Γ. Φιλιππίδης - Σ.Π. Μπαλάσης & ΣΙΑ Ε.Ε.


FATSIMARE


PCFORCE - WEB DESIGN & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


ABAJOUR ΒΙΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ




ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ?
Προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσα απο τις σελίδες του Guide-Οnline.gr εύκολα και οικονομικά!
Δείτε τα πακέτα προβολής που σας προσφέρουμε και συμπληρώστε την φόρμα νέας καταχώρησης..

  Τρόποι Προβολής   
 
  Νέα Καταχώρηση   


:: Google
Google
 


Αρχική    My Fatsimare    Forum   Galleries    Κατάλογος    Επικοινωνία
©Fatsimare.net 2005 - 2008, all rights reserve - Powred by: Genesis Suite 1.9pro, Clone.gr - Sales & Marketing: Alenti.gr