Αλλαγή εμφάνισης Αρχική Ενημέρωση Πολιτισμός - Τέχνες Μουσική
:: Ελα στον κόσμο μας


:: Επικαιρότητα
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητισμός
Οικονομία
Επιστήμη - Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Σχέσεις - Άνθρωπος
Υγεία
Lifestyle
Πολιτισμός - Τέχνες
Περιβάλλον - Οικολογία
Παράξενα όμως ...αληθινά
Τα νέα της περιφέρειας

::
Ενημέρωση
Blogs
Clubs
Wallpapers
Γεγονότα
Music
Αγγελίες
Δημοψηφίσματα
Fun
MyGallery
Fifas Kitchen
Επικοινωνία
Χρήσιμα

:: Fatsimare.net







:: Μαρία Βουτσινά

Ν. 3 best seller
στον Παπασωτηρίου
από το πρώτο εικοσαήμερο

Παραμύθια για δίαιτες
και άλλα...
Μαρία Βουτσινά


:: Εφημερίδες

:: Fatsimare.net
Γιώργος Παπαδόπουλος - "Θάλασσες"
Από: fatsimare
Δημοσιεύτηκε: Παρ 15 Αυγ, 2008
Εκτύπωση    Στείλτο σε ένα φίλο

Γιώργος Παπαδόπουλος - Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο, κυκλοφορεί το πρώτο του album στην Ελλάδα με τίτλο "Θάλασσες".

Παρά το νεαρό της ηλικίας του - είναι μόλις 22 ετών - κατάφερε και τα τρία cd του που κυκλοφόρησαν στην Κύπρο να γίνουν χρυσά, έχει αποσπάσει πολλές μουσικές διακρίσεις και έχει μεγάλο fun club.

Στη νέα του πορεία, πριν καλά καλά ξεκινήσει, έκανε την έκπληξη, αφού το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο "Όχι", σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων μπήκε στα 30 πρώτα του air play chart, καθώς αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τα μεγαλύτερα ελληνικά ραδιόφωνα.

Πράγμα καθόλου παράξενο, αφού ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος μουσικός. Από μικρό παιδί παίζει κιθάρα, γράφει μουσική και στίχους. Σε συνδυασμό με την εκπληκτική του φωνή, ο ακροατής του πρώτου του άλμπουμ "Θάλασσες" αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ολοκληρωμένο καλλιτέχνη.

Το παρόν cd που κυκλοφορεί από τη Virus Music περιλαμβάνει 13 τραγούδια που έγραψαν για τον Γιώργο οι ΝΑΜΑ, Τάκης Δαμάσχης (C:Real), Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ανδρέας Λάμπρου, Γιούλα Γεωργίου, Νικόλας Νικολάου, Λάζαρος Κόντοζης, Ζήνωνας Ζιντίλης, Μαργαρίτα. Ο ίδιος έγραψε σε επτά τραγούδια τη μουσική και σε τρία τους στίχους. Επίσης έχει συμπεριλάβει στο cd το πολύ γνωστό και αγαπημένο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου "Ημερολόγιο".

Όπως άλλωστε αναφέρει για τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο Μίλτος Καρατζάς που μας τον σύστησε, "Υπάρχουν αυτές οι ελάχιστες, μοναδικές στιγμές στην καριέρα σου, όπου συναντάς ένα νέο καλλιτέχνη και ξαφνικά νιώθεις μέσα σου μια ανατριχίλα και μια σιγουριά ότι ο άνθρωπος που στέκεται απέναντί σου είναι πλασμένος για μεγάλα πράγματα!".

01. ΟΧΙ
02. ΘΑΛΑΣΣΕΣ
03. ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ
04. ΟΣΑ ΘΕΛΩ
05. ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ
06. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ
07. ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
08. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
09. Ο ΝΑΥΑΓΟΣ
10. Σ ΕΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ
11. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
12. ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ
13. ΗΤΑΝΕ ΚΥΡΙΑΚΗ



Ανάγνωση σχολίων (0)

:: Επιλογές Ενότητας
Μουσική
Κινηματογράφος
Θέατρο
Βιβλίο
Special Events

:: Σε τίτλους
Ο Ρουσόπουλος εγκέφαλος του σκανδάλου (Ελλάδα)

Καταθέσεις πολιτικών στην εξεταστική επιτροπή (Ελλάδα)

Την αποφυλακισή του ζητά ο Δ. Ιωαννίδης (Ελλάδα)

Κ. Καραμανλής: Η πολιτική για τον αγρότη παράγει ήδη καρπούς (Ελλάδα)

Στους 112 οι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στη νότια Βραζιλία. Εκφράζονται φόβοι για επιδημίες (Κόσμος)

No Profile - Fall Of Man - Go Ask Alice και Dead End στο An Club (Special Events)

H Κατερίνα Μακαβού μας εξομολογείται τα "Μικρά μυστικά" της (Μουσική)

Εξώδικο σε ηλικιωμένο ζευγάρι για παράνομο "κατέβασμα" πορνοταινίας (Παράξενα και όμως .. αληθινά)

Επικοινωνία Παπανδρέου-Ζαρντάρι. Τη δημιουργία επιτροπής για τη διεθνή τρομοκρατία προωθεί η Σοσιαλιστική Διεθνής (Ελλάδα)

Ringkobing: Η ιδανική πόλη της ευτυχίας (Κόσμος)

:: Guide-Online.gr

ΔΕΡΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. - Φωτοβολταϊκά συστήματα


ΜΟΚΕΤΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ALFRAME - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ




:: Google
Google
 


Αρχική    My Fatsimare    Forum   Galleries    Κατάλογος    Επικοινωνία
©Fatsimare.net 2005 - 2008, all rights reserve - Powred by: Genesis Suite 1.9pro, Clone.gr - Sales & Marketing: Alenti.gr