Αλλαγή εμφάνισης Αρχική Ενημέρωση Παράξενα και όμως .. αληθινά
:: Ελα στον κόσμο μας


:: Επιλογές Ενότητας
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητισμός
Οικονομία
Επιστήμη - Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Σχέσεις - Άνθρωπος
Υγεία
Lifestyle
Πολιτισμός - Τέχνες
Περιβάλλον - Οικολογία
Παράξενα και όμως .. αληθινά
Τα νέα της περιφέρειας

::
Ενημέρωση
Blogs
Clubs
Wallpapers
Γεγονότα
Music
Αγγελίες
Δημοψηφίσματα
Fun
MyGallery
Fifas Kitchen
Επικοινωνία
Χρήσιμα

:: Πολιτισμός - Τέχνες

Μουσική
Κινηματογράφος
Θέατρο
Λογοτεχνία
Special Events


:: Galleries
Τυχαία Φωτογραφία:
Beauties/worldBeauties/Hilton_Nicky/Nicky_Hilton_004~0.jpg

 

 

Όλες οι Φωτογραφίες»


:: Σ ο φ ο λ ο γ ί ε ς ...

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο άχρηστο από το να κάνεις αποδοτικά αυτό που δεν έπρεπε καν να γίνει». Peter Drucker


:: Fatsimare.net







:: Fatsimare.net
Στη σουηδική βουλή το πάρτι ενός 8χρονου
Από: fatsimare
Δημοσιεύτηκε: Δευ 30 Ιουν, 2008
Εκτύπωση    Στείλτο σε ένα φίλο

ERT

Στη σουηδική βουλή το πάρτι ενός 8χρονουΔημόσια συζήτηση στο Κοινοβούλιο της Σουηδίας προκάλεσε ένα 8χρονο αγόρι γιατί δεν κάλεσε δυο συμμαθητές του στο πάρτι των γενεθλίων του. Το σχολείο του παιδιού ανακοίνωσε ότι ο 8χρονος παραβίασε τα δικαιώματα των δύο παιδιών και κατήγγειλε το γεγονός στο σουηδικό κοινοβούλιο. Το σχολείο, που βρίσκεται στην πόλη Λουντ της νότιας Σουηδίας, υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που διανεμήθησαν προσκλήσεις εντός των σχολικών εγκαταστάσεων τότε δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις.
 
Ο πατέρας του 8χρονου κατέθεσε έγγραφη απολογία μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της περιφέρειας. Στην απολογία αναφέρεται ότι τα δύο παιδιά δεν κλήθηκαν στο πάρτι από τον γιο του γιατί το ένα δεν είχε καλέσει και εκείνο στο πάρτι του τον 8χρονο και με τον άλλο είχαν φιλονικήσει.
 
Ο 8χρονος μοίρασε τις προσκλήσεις κατά τη διάρκεια του μαθήματος αλλά μόλις ο δάσκαλος αντελήφθη ότι δύο από τους μαθητές δεν είχαν πάρει πρόσκληση τις κατάσχεσε στο σύνολό τους.
 
"Ο γιος μου στενοχωρήθηκε πάρα πολύ", δήλωσε ο πατέρας στην εφημερίδα Sydsvenskan. "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατάσχει την περιουσία κάποιου άλλου με τέτοιο τρόπο, είναι σαν να κατάσχεις την προσωπική αλληλογραφία κάποιου", πρόσθεσε ο πατέρας του 8χρονου.
 
Η απόφαση για το θέμα αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.


Ανάγνωση σχολίων (0)

:: Σε τίτλους
Cyberdyne - HAL: Ρομποτική στολή που δίνει «κίνηση» στα άτομα με αναπηρία (Επιστήμη - Τεχνολογία)

Κατηγορείται για απάτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Ελλάδα)

Τι φόρους θα πληρώσουμε το 2009 λόγω της κατάργησης του αφορολόγητου ορίου για τους επιτηδευματίες (Οικονομία)

Νέα δημοσκόπηση στη σκιά της οικονομικής κρίσης. Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 1,5% (Ελλάδα)

Τα πρώτα ελεύθερα λευκά λιονταράκια (Περιβάλλον - Οικολογία)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Ποδηλατικό Γύρο Αθήνας. Από τις 9 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τη λήξη του αγώνα (Ελλάδα)

«3X3» με τρία! (Αθλητισμός)

Λένε «όχι» τα Σκόπια (Ελλάδα)

G7: Σχέδιο δράσης πέντε σημείων για την αντιμετώπιση της κρίσης (Κόσμος)

London After Midnight + The Illusion Fades@Gagarin 205‏ (Special Events)

:: My Video


World Peace

MyVideo


:: Α τ ά κ ε ς ...

Η ησυχία που επικρατεί στο δάσος δεν αποδεικνύει ότι έφυγαν τα φίδια.


:: Εφημερίδες

:: Google
Google
 


Αρχική    My Fatsimare    Forum   Galleries    Κατάλογος    Επικοινωνία
©Fatsimare.net 2005 - 2008, all rights reserve - Powred by: Genesis Suite 1.9pro, Clone.gr - Sales & Marketing: Alenti.gr