Αλλαγή εμφάνισης Αρχική Ενημέρωση Σχέσεις - Άνθρωπος
:: Ελα στον κόσμο μας


:: Επιλογές Ενότητας
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητισμός
Οικονομία
Επιστήμη - Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Σχέσεις - Άνθρωπος
Υγεία
Lifestyle
Πολιτισμός - Τέχνες
Περιβάλλον - Οικολογία
Παράξενα και όμως .. αληθινά
Τα νέα της περιφέρειας

:: Επιλογές
Συζητήσεις
Ενημέρωση
On line Μέλη
Blogs
Clubs
Videos
Αγγελίες
Wallpapers
Δημοψηφίσματα
Παιχνίδια
Special Events
Fifa's kitchen
Galleries
Avatars
Emoticons
Profile's Backgrounds
Downloads
Χρήσιμα
Επικοινωνία

:: Πολιτισμός - Τέχνες

Μουσική
Κινηματογράφος
Θέατρο
Λογοτεχνία
Special Events


:: Το site της Εβδομάδας
Δωρεάν διακοπές - Ανταλλαγή κατοικιών

Διαβάστε Περισσότερα »

:: Α τ ά κ ε ς ...

..μεγάλε ξύπνα μόνος σου, γιατί αν σε ξυπνήσουν άλλοι, πάλι θα νυστάζεις!!!!!


:: Fatsimare.net







:: Σ ο φ ο λ ο γ ί ε ς ...

"Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;" Μ . Μπρέχτ


:: Fatsimare.net
Be Cool... Κόψε ταχύτητα!
Από: fatsimare
Δημοσιεύτηκε: Σαβ 5 Ιουλ, 2008
Εκτύπωση    Στείλτο σε ένα φίλο

WOMENONLY

Be Cool... Κόψε ταχύτητα! Χαλαρώστε! Αυτό πρέπει να γίνει το μότο σας από εδώ και πέρα. Ξεχάστε τις υποχρεώσεις που μόλις ξυπνάτε μπαίνουν σε λειτουργία. Δουλειά, πληρωμές λογαρισμών, μαγείρεμα, συμάζεμα του σπιτιού...ο κατάλογος είναι τόσο μακρύς που δεν σας αφήνει τα περιθώρια να χαλαρώσετε ούτε στιγμή.

Είναι καιρός να κατεβάσουμε τους ρυθμούς μας και να μειώσουμε τις υποχρεώσεις που βαραίνουν το καθημερινό μας πρόγραμμα. Να κατέβουμε από το διάδρομο που τρέχει μονίμως σε υψηλές ταχύτητες. Πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε στα ολοένα αυξανόμενα ψυχικά προβλήματα: κρίσεις πανικού, διαταραχές ύπνου και διατροφής, κατάθλιψη, κόπωση.

Το στρες σύμφωνα με έρευνες σχετίζεται άμεσα με τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Ο κίνδυνος αυξάνεται ακόμη περισσότερο από τις ανθυγιεινές συνήθειες που συνδέονται με τις υπερβολικές ώρες δουλειάς, την καθιστική ζωή, την υπερκατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα.

Δεν είναι τυχαίο που τα αντικαταθληπτικά φάρμακα πλέον κάνουν θραύση όχι μόνο στην Αμερική αλλά και την Ευρώπη.

Συνειδητοποιήστε όσο είναι καιρός τα οφέλη του να "κόψετε ταχύτητα" και να δώσετε ποιότητα στην ζωή σας. Περισσότερος ελεύθερος χρόνος σημαίνει περισσότερος χρόνος για να ασχοληθείτε με πράγματα που απολαμβάνετε πραγματικά.

* Διεκδικήστε το δικαίωμα του Σαββατοκύριακου, ακόμη και αν χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο τις καθημερινές. Ειδικά αν έχετε παιδιά έχετε ένα λόγο περισσότερο.

* Μην πάρετε δουλειά για το σπίτι, μείνετε όσο χρειαστεί για να την τελειώσετε, προκειμένου να γυρίσετε σπίτι απαλλαγμένες από εκκρεμότητες.

* Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά σας φταίει για τα καταθλιπτικά σας συμπτώματα; Μην κάθεστε με δεμένα χέρια. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση και να χτίσετε μια νέα καριέρα. Αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας!

* Βρείτε χρόνο φτιάξτε ένα καφέ και βγείτε στο μπαλκόνι ή κοντά σε ένα παράθυρο και ρεμβάστε.
* Χουζουρέψτε για μια ώρα στο κρεβάτι.

* Αποφύγετε να κάνετε πάνω από ένα πράγμα ταυτόχρονα.

* Στο τέλος της ημέρας κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

* Ρίξτε τους ρυθμούς έστω και για μικρές κινήσεις. Και επιτέλους απενοχοποιήστε την ψυχαγωγία και την τεμπελιά.



Ανάγνωση σχολίων (0)

:: Σε τίτλους
Κάλπες μέχρι τον Ιούνιο. Σενάρια για πρόωρες εκλογές και ο «πονοκέφαλος» της αυτοδυναμίας (Ελλάδα)

Νεκρά τουλάχιστον 32 άτομα από διάρροια στις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές της Ινδίας. Κίνδυνος για εξάπλωση επιδημιών (Κόσμος)

Big business για τον «ΟΤΕ 2». Ο πόλεμος των οπτικών ινών και η αντεπίθεση του ΟΤΕ (Επιστήμη - Τεχνολογία)

Χασμουρητό. Είναι... μεταδοτικό! (Παράξενα και όμως .. αληθινά)

Ο Κος Κανένας - Swing Vote (Κινηματογράφος)

Η ψυχή στη χώρα των ανθρώπων - Μυρσίνη Κωστοπούλου (Βιβλίο)

Λάρισα: Αιματηρή σύγκρουση τρένου-φορτηγού (Τα νέα της περιφέρειας)

Αυτοπεποίθηση: Μικρές καθηµερινές ασκήσεις τόνωσης! (Σχέσεις - Άνθρωπος)

Γ. Αλογοσκούφης: Aντέχει η ελληνική οικονομία (Οικονομία)

Ερευνα για τη σύγκρουση στη Γεωργία αιτείται η Ε.Ε. (Κόσμος)

:: My Video


World Peace

MyVideo


:: Το Fatsimare προτείνει
fatsimare.gr
e-selides.gr
katagelies.gr
freestuff.gr
Tear.gr
webz.gr
technews.gr
giapraki.com
fagoura.gr
zortal.gr
Σκιτσογραφίες

:: Εφημερίδες

:: Google
Google
 


Αρχική    My Fatsimare    Forum   Galleries    Κατάλογος    Επικοινωνία
©Fatsimare.net 2005 - 2008, all rights reserve - Powred by: Genesis Suite 1.9pro, Clone.gr - Sales & Marketing: Alenti.gr