Αλλαγή εμφάνισης Αρχική Ενημέρωση Αθλητισμός
:: Ελα στον κόσμο μας


:: Επικαιρότητα
Ελλάδα
Κόσμος
Αθλητισμός
Οικονομία
Επιστήμη - Τεχνολογία
Πολιτισμός - Τέχνες

:: Ο σκύλος που γαυγίζει



:: Guide-Online.gr
Διαφημιστική προβολή

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PALDOOR


LATOL ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


GTOLIS ΚΟΣΜΗΜΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ


@ΛΕΝΤΙ ALTERNATIVE MARKETING


ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


SUNSHINE RHODES (ΡΟΔΟΣ)




:: Fatsimare.net
Έλαμψε ο Τζόρβας, ισόπαλη η Εθνική μας (1-1) με Ιταλία
Δημοσιεύτηκε: Πεμ 20 Νοε, 2008
Εκτύπωση    Στείλτο σε ένα φίλο

sportdog.gr

Έλαμψε ο Τζόρβας, ισόπαλη η Εθνική μας (1-1) με ΙταλίαΜε μεγάλο πρωταγωνιστική τον Αλέξανδρο Τζορβα (που έκανε ντεμπούτο) και μεγάλο απόντα τον κόσμο, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία.

Ο Φάνης Γκέκας άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (50’), για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα (55’) ο Λούκα Τόνι. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός, αποσοβώντας βέβαιες παραβιάσεις σε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες των «ατζούρι».

Το μεγάλο αρνητικό ήταν η μικρή παρουσία του κόσμου (περίπου 8.000) στο Καραϊσκάκη, αλλά και η ξεροκεφαλιά του Ότο Ρεχάγκελ να μη δώσει ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, καθώς έριξε στη μάχη τους Νίνη και Πλιάτσικα μόλις στο 88’!

7/11 ο Παναθηναϊκός!

Με 4-3-3 παρέταξε την Εθνική ομάδα ο Ότο Ρεχάγκελ, με τους 7 από τους 11 βασικούς να αποτελούν παίκτες του Παναθηναϊκού! Ένα σύστημα και μία στρατηγική, που δεν βοήθησε την ελληνική ομάδα, καθώς τόσο ο Σαλπιγγίδης (δεξιά στην επίθεση), όσο και ο Καραγκούνης (αριστερά στην επίθεση) ήταν εξαφανισμένοι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου.

Μας ξύπνησε ο Τζόρβας

Το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα υποτονικό, για να έρθει ο Αλέξανδρος Τζόρβας να ξυπνήσει το λιγοστό κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη». Το ρολόι σημάδευε το 9’, όταν ο 26χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Γκατούζο και έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, οι «ατζούρι» και συγκεκριμένα ο Ρόσι βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζόρβα, αλλά ο τελευταίος κατέβασε πάλι τα ρολά και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Ανέβηκε από τα άκρα

Η συνέχεια δεν είχε τίποτα το εξαιρετικό, με την Ιταλία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Ελλάδα να παίζει πολύ από τα άκρα, με τους Βύντρα και Σπυρόπουλο να βρίσκουν χώρους και να ανεβαίνουν αρκετά, απειλώντας με σέντρες. Σε μία τέτοια (26’) του Σπυρόπουλου, ο Κατσουράνης παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντε Σάνκτις.

«Χτύπησαν» Τζόρβας, Γκέκας και Τόνι

Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό. Με τους Γκέκα – Λυμπερόπουλο να αποτελούν τα δύο νέα πρόσωπο της Εθνικής, το παιχνίδι ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Τζόρβα να δηλώνει (ξανά) παρών (48’), αποκρούοντας εντυπωσιακά σουτ του Καμορανέζι.

Η απάντηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήρθε μέσω των Τζιόλη και Γκέκα (50’), με τον πρώτο να βγάζει υπέροχη κάθετη μπαλιά στον δεύτερο, με αποτέλεσμα ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν να νικήσει εύκολα τον Ντε Σάνκτις, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα. Όμως, οι «ατζούρι» δεν αντέδρασαν σχεδόν άμεσα, καθώς στο 55’ μετά από σέντρα του Ντε Ρόσι, ο Τόνι, σε μια φάση λουκούμι για την κλάση του, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα.

Υπήρξαν ευκαιρίες

Στη συνέχεια, δεν υπήρξε άλλο τέρμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Από τη μία πλευρά, υπήρχε ο Τζόρβας που συνέχιζε να εντυπωσιάζει χάρη στις εξαιρετικές αποκρούσεις που έκανε, όπως στο σουτ του Καμορανέζι (58’) και από την άλλη, οι Έλληνες διεθνείς κυκλοφορούσαν με μεγαλύτερη διάθεση και κινητικότητα την μπάλα, με τους Σαλπιγγίδη (62’) και Κατσουράνη (72’) να έχουν δύο καλές στιγμές για να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Κίτρινες: Βύντρα / Καμορανέζι.

Ελλάδα: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Μπασινάς (88’ Πλιάτσικας), Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (46’ Λυμπερόπουλος), Σαλπιγγίδης (88’ Νίνης), Μάντζιος (46’ Γκέκας).

Ιταλία: Ντε Σάνκτις, Μπονέρα, Γκρόσο, Κιελίνι (46’ Λεγκροτάλιε), Καναβάρο (61’ Γκαμπερίνι), Ντε Ρόσι, Καμορανέζι (61’ Μάτζο), Γκατούζο, Τόνι (61’ Τζιλαρντίνο), Μοντολίβο (46’ Πέπε), Ρόσι (70’ Ιακουίντα).



Ανάγνωση σχολίων (0)

:: Επιλογές Ενότητας
Αθλητικά Γεγονότα
Στοίχημα Live

:: WHAT'S NEW?

:: Σε τίτλους
Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός με το μυαλό στο ΔΝΤ (Ελλάδα)

Πρόβλεψη για περαιτέρω συρρίκνωση της οικονομίας στη Βρετανία (Οικονομία)

Πρωτοβουλίες του Υπουργείου Οικονομίας για την αντιμετώπιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (Οικονομία)

"Ο καλός Χριστιανός", το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Γουσίδη (Πολιτισμός - Τέχνες)

Έλεγχοι στην αγορά για ΦΠΑ (Οικονομία)

Αναζητείται το "άστρο του θανάτου" στο ηλιακό μας σύστημα (Επιστήμη - Τεχνολογία)

Λιαστή ντομάτα με Ηπατίτιδα πέρασε από την Τουρκία στην Ευρώπη (Ελλάδα)

Το φενγκ-σούι τον έκανε εκατομμυριούχο (Κόσμος)

Από τις 15 Μαρτίου σε ισχύ οι αυξημένοι συντελεστές ΦΠΑ (Οικονομία)

Τα αντισυλληπτικά φέρνουν μακροζωία (Επιστήμη - Τεχνολογία)

:: Εφημερίδες

:: Google
Google
 


Αρχική    My Fatsimare    Forums    Galleries    Albums     Blogs     Links    Επικοινωνία
©Fatsimare.net 2005 - 2010, all rights reserve - Powered by: Fatsimare.net   -  Sales & Marketing: Alenti.gr